Mocha Cake/Bánh Mocha(Cà Phê)

20150412_230454edit

From bottom: Coffee sponge, coffee syrup, coffee butter cream and repeated twice.

Being a coffee addict, I surprised myself for not trying this delicious mocha cake first over other cakes. But I guess you can always have any cake with a cup of coffee and that would still be very satisfying 🙂  Having said that, pairing a coffee-flavoured cake with coffee will elevate the flavour to the next level, giving a more rounded taste overall, like extra icing on the cake, especially for coffee lovers.

20150412_230150 (2)

From the bottom, the layers are coffee sponge brushed with coffee syrup, coffee buttercream. This is then repeated twice more to give a total of three sponge and three buttercream layers.

 

20150412_230150 (3)

Bánh được làm từ những bạt bánh bông lan cà phê xen kẽ với kem bơ cũng với hương vị cà phê nên rất đậm đà.Bánh mềm mượt cùng với kem bơ cho cảm giác tan chảy trong miệng, thơm nồng mùi vị “gây nghiện” của cà phê.Chắc không cần phải nói rằng những ai yêu thích vị đặc trưng của cà phê,thích hương thoang thoảng,vấn vương của cà phê thì không nên bỏ qua chiếc bánh này nhi?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s